top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Schermafbeelding 2022-12-21 191448.jpg

Online college: Vrouwenpalet

Vrouwelijke kunstenaars die afwijken van de norm!

De kunstenaars in Vrouwenpalet maken onderdeel van de Nederlandse avant-garde en richten zich op experimentele, nieuwe stromingen zoals het expressionisme, kubisme en cobra. Ze breken met hun werk en professionele carrière met het heersende idee dat vrouwen enkel als hobby 'lieflijke' onderwerpen kunnen schilderen. We gaan kijken naar o.a. het werk van Charley Toorop, Jacoba van Heemskerck, Else Berg en Anna Sluijter in context van de tijd en met welke (on)mogelijkheden zij te maken hebben in een door mannen gedomineerde kunstwereld. 

 

De voorhoede van de moderne kunst: Vrouwenpalet in Perspectief!
 

Datum:
Het online college is in maart 2023 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving.  

Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Vrouwenpalet in de Kunsthal in Rotterdam. Deze kun je (op eigen gelegenheid) tot en met 9 april 2023 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page