top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Sleeping_Lady_Hal_Saflieni.jpg

Online college: De megalitische tempels van Malta

Opkomst en ondergang van een onbekende cultuur!


In de prehistorie zijn op Malta en Gozo opvallende bouwwerken verrezen: grote stenen tempels die hoog boven het maaiveld uitstaken. Deze grote stenen tempels zijn de oudste, vrijstaande monumenten ter wereld, duizend jaar ouder dan de piramides in Egypte. En daar is de iconische 'slapende dame' gevonden. In dit online college neem ik je mee naar de cultuur van deze eilandbewoners tussen 3600 en 2500 v. Chr.

De megalithische tempels van Malta in Perspectief!

Datum:
Het online college is in september 2021 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling De tempels van Malta in het Rijksmuseum voor Oudheden te Leiden.


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page