Kunstreeks

Zoek je verdieping in kunst en cultuur? Wil je meer weten over een onderwerp? Zoek je diepgang in een thema? Dan is het programma Kunstreeks echt iets voor jou! 

Image by Grant Whitty

'Zoals de zon de bloemen kleurt,

zo kleurt kunst het leven.'

Sir John Lubbock

Kunstreeks


In het programma Kunstreeks gaan we, samen met elkaar, ons verdiepen in een bepaald kunstthema, in een specifieke kunstenaar of kunststroming. Dat doen we aan de hand van een reeks van vier of zes lezingen die enkel alleen als reeks te bestellen zijn.
De lezingen worden vooraf op data gepland en duren ieder ongeveer 1,5 - 2 uur waarbij er alle ruimte is voor het stellen van vragen. 

Op dit moment geef ik de lezingen uit Kunstreeks alleen online, maar zodra het mogelijk is komt er een mogelijkheid om Kunstreeks ook op locatie bij te wonen. Uiteraard volgen we daar de RIVM richtlijnen rondom Corona. Zodra op locatie mogelijk is, volgt verdere informatie hierover. Het online volgen van Kunstreeks blijft daarnaast uiteraard ook dan mogelijk. Dus zowel op locatie als via online, net wat jij leuk en prettig vindt! 
En mocht je een keer niet op locatie aanwezig kunnen zijn, dan kun je altijd de lezing online terugkijken. 
 

Hoe gaat Kunstreeks in zijn werk? 

De reeks van lezingen uit Kunstreeks plan ik maandelijks op een aantal vaste momenten. De data en tijdstippen zijn dus vooraf bekend. Daardoor kun je deze lezingen online live bijwonen. 
Alle deelnemers ontvangen een dag van te voren een persoonlijke link om toegang te krijgen tot het live online college. Na afloop is er alle ruimte om eventuele vragen die er zijn, te beantwoorden. De opname van het live college wordt in de Kunst in Perspectief Academie omgeving geplaatst zodat je daar de opname kunt terugkijken.

Gedurende het seizoen van Kunstreeks kun je alle online lezingen zo vaak terugkijken als je wilt, ze blijven in de gehele, vooraf aangegeven, periode beschikbaar. En mocht je niet bij het live online college kunnen zijn, dan kun je op deze wijze altijd in je eigen tijd, op je eigen tempo en tijd de gegeven lezing terugkijken. 

Doe je mee met Kunstreeks? In het voorjaar 2022 gaat de eerste Kunstreeks starten:


Italiaanse Renaissance in Perspectief! 

Verdere informatie volgt eind 2021! 

Boek deze kunstreeks via de volgende knop: 

Cityscape van Florence

Kijken

Kijken
waar en wanneer
het jou uitkomt,
zo kort, zo lang, zo vaak
jij maar wilt! 

Techniek

Kijken
via je laptop, tablet, 
computer of mobiel; 
internet en geluid is 
voldoende!

Beschikbaarheid

Kijken,
opnieuw kijken, 
terugkijken...
de colleges zijn geruime 
tijd beschikbaar voor jou!