top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Aelbert_Cuyp_-_The_Maas_at_Dordrecht_-_Google_Art_Project.jpg

Online college: In het licht van Cuyp

Het verhaal van Dordrechts grootste schilder Aelbert Cuyp !


Rond 1800 was er in Nederland geen belangrijk werk meer te vinden van Cuyp. De Britse aristocratie was werkelijk verzot op zijn zonovergoten landschappen en er ontstond een ware verzamelrage van zijn werk. In dit college gaan we kijken naar het leven van deze kunstenaar, genieten van zijn prachtige werken, zijn impact op de Britse landschapschilderkunst en zijn invloed op de grote Britse kunstenaars zoals William Turner, John Constable en Thomas Gainsborough.

Aelbert Cuyp in Perspectief!


 

Datum:
Het online college is in februari 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling In het licht van Cuyp in het Dordrechts Museum te Dordrecht. Deze kun je (op eigen gelegenheid) tot en met 8 mei 2022 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page