top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

20201201_114033.jpg

Online college: Body Language

Welkom in de intrigerende belevingswereld van de middeleeuwer! 
 

Van wonden in de vorm van een vagina en wandelende heiligen zonder hoofd, tot Jezus die als een druif wordt uitgeperst. In dit online college maak je kennis met de meest fascinerende verbeeldingen van het lichaam uit het tijdvak 1300 - 1500. Het lichamelijke werd in die periode namelijk op een totaal nieuwe manier afgebeeld. Wat zat hier achter? En tot welke - in hedendaagse ogen - merkwaardige kunst leidde dit? Kruip in de huid van de middeleeuwer en ervaar Body Language in Perspectief!

Datum:
Het online college is in december 2020 opgenomen als try-out voor de start van Kunst in Perspectief. Vandaar dat je dit online college kunt terugkijken voor een aangepaste prijs! Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

Duur:
Het online college zal circa 1,5 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 9,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Body Language in het Museum Catharijneconvent in Utrecht. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page