top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Schermafbeelding 2022-07-01 190818.jpg

Online college: Barbara Hepworth

Pionier en vernieuwer in beeldhouwkunst! 


Barbara Hepworth is een van de meest succesvolle vrouwelijke kunstenaars in beeldhouwkunst van de 20ste eeuw. Zij brak met tradities, zocht én vond nieuwe uitdrukkingsvormen en groeide uit tot internationaal rolmodel. Aandacht voor haar werk en leven passen in de huidige vraag voor een evenwichtiger representatie van kunstenaars: mannen én vrouwen!

In dit college neem ik je mee in het leven van deze intrigerende vrouw en gaan we kijken en genieten van haar werk. Barbara Hepworth in Perspectief! 


 

Datum:
Het onlin
e college is in september 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 

Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Barbara Hepworth in het Rijksmuseum te Amsterdam. Deze kun je (op eigen gelegenheid) tot en met 23 oktober 2022 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page