top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Schermafbeelding 2021-12-05 153303.jpg

Online college: Alphonse Mucha

Het verhaal van Alphonse Mucha! 

Weelderige illustraties van gestileerde, sierlijke vrouwen: je kunt om deze kunststroming eind van de 19e eeuw niet heen. Dé meest invloedrijke en gevierde kunstenaar van deze Art Nouveau stijl, dat is de beroemde kunstenaar Alphonse Mucha. Zijn prachtige affiches en illustraties staan in dit kunstcollege centraal. Samen met diverse kunstvoorwerpen van o.a. gekleurd glas en spectaculaire kostuums uit deze tijd, gaan we ons onderdompelen in Parijs rond 1900 en genieten van de werken van Alphonse Mucha. En ik ga je laten zien hoe hij invloed heeft gehad op de popcultuur van de jaren '60 en '70. 

Datum:
Het online college is in april 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Alphonse Mucha in het Kunstmuseum te Den Haag. Deze kun je (op eigen gelegenheid) van 5 februari tot en met 28 augustus 2022 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page