top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Wanderlust.jpg

Online college: Wanderlust

Nederlandse kunstenaars op reis in 1800 - 1900!


In de 19e eeuw reisden Nederlandse kunstenaars de wereld over om te reizen, te dwalen en te ontdekken. Aan de hand van hun werken zien wij de wereld door hun ogen en reizen we mee in hun avonturen en verwondering. Met elke bestemming veranderde ook de schilderstijl en kunstenaar. We gaan genieten van bergen en dalen, snelstromende rivieren en majestueuze vergezichten via de werken van beroemde kunstenaars zoals Abraham Teerlink en Antoine Sminck Pitloo. En ook vergeten kunstenaars zoals Raden Saleh en Elisabeth Koning krijgen hun verdiende plek.

Dwaal je met mij mee over de wereld?

 

Datum:
Het online college is in november 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Wanderlust in het Dordrechts Museum te Dordrecht. Deze kun je (op eigen gelegenheid) tot en met 8 januari 2023 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page