top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

detail o ye all ye to walk_edited.jpg

Online college: Vergeten zussen van de Art Nouveau

Ken je dé vrouwelijke pioniers van de Art Nouveau?


Heb je wel eens gehoord van de zussen Margaret en Frances MacDonald? De pioniers in de Art Nouveau? Zij, die voor vele kunstenaars waaronder Gustav Klimt een grote inspiratiebron zijn geweest? Beide dames waren hun tijd vooruit en hebben prachtig werk gemaakt. Laten we genieten van dat wat zij hebben achtergelaten! Ik neem je mee in hun levensverhaal, hun symboliek en overtuigingen. En we gaan kijken naar de prachtige werken die zij, als vrouwelijke helft van de Glasgow Four, hebben achtergelaten. 

Ik zet voor jou de wonderlijke wereld van de zussen MacDonald in Perspectief!

 

 

Datum:
Het online college is in het tweede kwartaal van 2021 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 
Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page