top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

venus-of-willendorf-1-1.jpg

Online college: Venuskunst
Kunst.....of kralen?

Wanneer start de kunstgeschiedenis eigenlijk?


In dit online college gaan we terug naar heel, heel lang geleden. Ik neem je mee naar de Oude Steentijd, we gaan namelijk terug naar ca. 40.000 vóór Chr. De Prehistorie staat in dit college centraal. Het moment dat de Homo Sapiens aankomt in Europa en kunst gaat maken: Venuskunst. 

Wat is Venuskunst eigenlijk? En wat is de symboliek hiervan? Is het kunst....of zijn het kralen? En hoezo wordt er gesproken over de pin-up van de prehistorie? Welke male-gaze opvatting is hier gaande? Waarom begint de kunstgeschiedenis traditiegetrouw in de Klassieke Oudheid? Terwijl er al lang daarvoor kunstuitingen zijn gemaakt én gevonden. Allemaal vragen die aan bod gaan komen.
Ik ga je meenemen in de Prehistorie en je laten zien dat onze bakermat van cultuur veel en veel eerder ontstaan is. 


Ik zet voor jou de wonderlijke wereld van de Prehistorie in Perspectief!

 

Datum:
Het online college is tweede kwartaal 2021 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page