top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Schermafbeelding 2022-12-21 205824.jpg

Online college: Sofonisba Anguissola

De meest roemrijke vrouwelijke schilder van de renaissance!


Sofonisba Anguissola is een van de meest succesvolle kunstenaars van de renaissance en wordt door haar tijdgenoten geprezen om haar talent en creativiteit. Michelangelo prijst de wijze waarop zij de emoties vat in haar tekeningen, Anthony van Duyk brengt haar een bezoek op Sicilië. Ze geraakt aan het einde van de 16e eeuw tot in de binnenste cirkels van het Spaanse koningshuis. 
We gaan kijken naar haar artistieke ontwikkeling via haar vroege tot late werken. ik neem je mee in haar levensverhaal, geplaatst in de leefomstandigheden in de Italiaanse en Spaanse zestiende eeuw. We gaan zien hoe vernieuwend
en succesvol zij was en uitgroeide tot de een van de beroemdste portretkunstenaars in deze tijd.

Sofonisba Anguissola in Perspectief!

 

Datum:
Het online college is in mei 2023 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Sofonisba Anguissola in het Rijksmuseum Twenthe in Enschede.  Deze kun je
(op eigen gelegenheid) van 11 februari tot en met 11 juni 2023 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page