top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Schermafbeelding 2021-12-05 153630.jpg

Online college: Russische avant-garde.
Revolutie in de kunst! 

Het verhaal van de Russische avant-garde kunst! 


In dit kunstcollege neem ik je mee naar het intrigerende verhaal van deze kunststroming vanaf de laatste jaren van Keizerlijk Rusland, via de turbulente tijd rondom de revolutie van 1917, tot het einde in de Stalinperiode. We gaan kijken naar een nieuwe beeldtaal via de werken van een aantal zeer beroemde Russische avantgardistische kunstenaars zoals Wassily Kandinsky en Kazimir Malevitsj. Hun radicale vernieuwingen in hun schilderkunst in Perspectief. En we gaan vooral genieten: niet alleen van hun werken op canvas en papier, maar zeker ook van werken op textiel en porselein. Hun verbeeldingswereld als revolutie in de kunst! 

Datum:
Het online college is in mei 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Russische avant-garde. Revolutie in de kunst in de Hermitage in Amsterdam. Deze tentoonstelling is voortijdig beeindigd. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page