top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

pompei.jpg

Online college: Sterven in Schoonheid

De wereld van Pompeï en Herculaneum!


In 79 na Chr. barst de Vesuvius uit en verwoest twee nabijgelegen stadjes: Pompeï en Herculaneum. In dit college volgen we het verhaal van de mensen die in deze twee steden woonden en werkten. Wie waren zij? Hoe leefden zij? 
Veel voorwerpen zoals bronzen beelden, fresco's, mozaïeken en gevulkaniseerde meubelen zijn door de uitbarsting onder het lava bedolven. En daardoor goed bewaard gebleven. 
Ondanks deze ramp, ga ik je in dit college de schoonheid laten zien van deze spectaculaire voorwerpen en neem ik je mee in het verhaal van de mensen uit Pompeï. Een unieke inkijk in de Romeinse cultuur in de 1e eeuw na Chr. 

 

Datum:
Het online college is in december 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Pompeï in het Drents Museum te Assen. Deze kun je (op eigen gelegenheid) van 20 november tot en met 26 maart 2023 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page