top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Keizer Domitianus.jpg

Online college: Keizer Domitianus - God op aarde

Het verhaal van Keizer Domitianus, God op aarde!


Keizer Domitianus regeerde over het Romeinse rijk van 81 tot 96 na Chr. Deze periode wordt gezien als een Gouden tijd. Toch kent tegenwoordig bijna niemand zijn naam en stond hij in de Oudheid bekend als tiran en slechte keizer. In dit college gaan we kijken naar het leven van deze 'God op aarde' en genieten van een grote hoeveelheid internationale topstukken uit de kunstcollecties van het J. Paul Getty Museum, Metropolitan Museum of Art, Louvre, British Museum, Vaticaans Museum en de Capitolijnse Musea. 

Keizer Domitianus: vermoord, bespot, verguisd en vergeten.....En nu in Perspectief! 

 

Datum:
Het online college is in maart 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Keizer Domitianus, God op aarde! in het Rijksmuseum voor Oudheden te Leiden. Deze kun je (op eigen gelegenheid) tot en met 22 mei 2022 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page