top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

20201023_115134.jpg

Online college: John Constable

Maak kennis met de grootmeester van de Romantiek! 
 

“Painting is but another word for feeling,” schreef hij aan een vriend.

Een felle regenbui boven zee, zonnestralen uit een onstuimige wolkenlucht, glooiende groene heuvels met bomen die ritselen in de wind. De Britse kunstenaar John Constable (1776-1837) is een van de beste landschapschilders aller tijden. Achter zijn scherpe natuurobservatie schemert een heftig gevoelsleven. Geluk en verdriet, liefde en vriendschap gaan schuil in licht, lucht en landschap. 

Zijn stijl was zo vernieuwend dat tijdgenoten er lange tijd geen raad mee wisten. Zijn werk werd een inspiratiebron voor veel kunstenaars, van de School van Barbizon en de Franse impressionisten tot aan kunstenaars van nu. Hij wordt gezien als een van de vaders van de moderne schilderkunst.

John Constable in Perspectief!

Datum:
Het online college is in december 2020 opgenomen als try-out voor de start van Kunst in Perspectief. Vandaar dat je dit online college kunt bekijken voor een aangepaste prijs! Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

Duur:
Het online college zal circa 1,5 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 9,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling John Constable in het Teylers Museum te Haarlem.


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page