top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

in de ban van de ararat.jpg

Online college: In de ban van de Ararat!
Schatten uit oude Armenië

Het verhaal van de schatten uit het oude Armenië!

Schatten uit het oude Armenië, waaronder één van de topstukken: de reliek van de Ark van Noach. 
We gaan reizen vanaf de Oude Steentijd naar het Koninkrijk Urartu rond 1500 v. Chr. tot het grote rijk van koning Tiridatus III die het christendom tot staatsgodsdienst maakte. 
We gaan kijken naar gouden en zilveren sieraden, wapens, aardewerken potten, bronzen beeldjes van dieren en krijgers. Ik neem je mee in het indrukwekkende verhaal van de grote archeologische rijkdom van Armenië. Een verhaal waarin de ruim 5000 meter hoge Ararat niet mag ontbreken. 


De rijke cultuur van Armenië in Perspectief! 

Datum:
Het online college is in juni 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling In de ban van de Ararat in het Drents Museum te Assen. Deze kun je (op eigen gelegenheid) van 24 april tot en met 18 september 2022 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page