top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Schermafbeelding 2022-12-21 193252.jpg

Online college: Dichter bij Vermeer

Niet eerder zijn er zoveel Vermeers bij elkaar gebracht!


Johannes Vermeer, de beroemde 17de- eeuwse meester, heeft een opvallend klein oeuvre nagelaten. Zijn werk is vooral bekend om zijn verstilde, introverte scènes binnenshuis, zijn ongekende gebruik van helder, kleurrijk licht en zijn overtuigend illusionisme.
Zijn werken zijn terechtgekomen in collecties en musea over de hele wereld. En 28 van de 37 Vermeers zijn van over de wereld bij elkaar gebracht. Zeven schilderijen zijn zelfs voor het eerst in Nederland te zien!
Zo gaan we kijken o.a. naar Het meisje met de Parel, Brieflezend meisje aan het venster en Schrijvende vrouw met dienstbode.  Ik neem je mee in het kunstenaarschap van Vermeer, zijn artistieke keuzes en beweegredenen voor zijn composities en het maakproces.

 

Vermeer in Perspectief!
 

Datum:
Het online college is in april 2023 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving.  

Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling Vermeer in het Rijksmuseum in Amsterdam. Deze kun je (op eigen gelegenheid) van 10 februari tot en met 4 juni 2023 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page