top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

300px-'Unique_Forms_of_Continuity_in_Space',_1913_bronze_by_Umberto_Boccioni.jpg

Online college: De Futuristische Collectie

Ken je de stroming Futurisme?

In de verzameling die Helène Kröller-Müller bijeengebracht heeft, ontbraken werken van futuristische kunstenaars, wat ze later zeer betreurde. Ze had het belang van het futurisme als één van de avant-garde bewegingen aan het begin van de twintigste eeuw over het hoofd gezien. In 2020, dus nog heel recent, is het museum erin geslaagd om drie futuristische aanwinsten aan te kopen. In dit college gaan we deze, samen met andere werken van o.a. Gino Severini en Vilmos Huszár, in Perspectief zetten!

Datum:
Het online college is in mei 2021 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling De Futuristische Collectie in het Museum Kröller-Müller te Otterloo.


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page