top of page

LOSSE ONLINE COLLEGES

Kijken vanuit een ander perspectief! 

Leo van Gestel Nieuwe vrouw.jpg

Online college: de Nieuwe Vrouw

De macht om te kijken en bekeken te worden!


In de 20ste eeuw veranderde de maatschappelijke positie van vrouwen. Ze gaan de barricade op en breken met conventies. Sigaretten worden opgestoken en de fiets wordt een vrijheid symbool. Tegen de voortschrijdende emancipatie verandert ook de beeldvorming van de vrouw. We gaan kijken naar vrouwelijke kracht, talent én schoonheid via o.a. de werken van Charley Toorop, Marlene Dumas, Jan Sluijters, Isaac Israels en Leo van Gestel. Ik daag je daarbij ook uit tot een reflectie op het heden.  
Datum:
Het online college is in oktober 2022 opgenomen. Dit online college is dus on demand (via de opname) beschikbaar in de Kunst in Perspectief Academie omgeving. 


Toegang:
Na aanschaf is dit online college gedurende 1 maand voor je beschikbaar. In deze periode kun je kijken en terugkijken zo vaak als je wilt. Kijken en genieten wanneer het jou uitkomt! 

Duur:
Het online college zal circa 2 uur duren (inclusief het stellen van vragen).

Prijs: 
De prijs voor dit online college bedraagt € 29,95 per persoon.

Aanmelden online college:
Via het klikken op deze knop kun je je aanmelden voor dit online college: 


Dit online college is geïnspireerd op de tentoonstelling De nieuwe vrouw in het Museum Singer in Laren.  Deze kun je (op eigen gelegenheid) van 13 september tot en met 8 januari 2023 bezoeken. 


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@kunstinperspectief.com of via het contactformulier op deze website. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord!

bottom of page